Навчально-виховний комплекс № 24

"Дошкільний навчальний заклад — загальноосвітній навчальний заклад І ступеня"

Ласкаво просимо, дорогі діти та їх батьки!
Колектив Уманського навчально-виховного комплексу № 24 вітає Вас.
На нашому сайті Ви зможете дізнатися про нашу установу, бути в курсі всіх подій, які відбуваються в наших стінах, познайомитись з тими, хто виховуває Ваших дітей.
Ми будемо щиро раді, якщо Вам у нас сподобалось
З повагою, Колектив НВК № 24.

ТАБЛИЦЯ хімічного складу та енергетичної цінності деяких продуктів харчування

(Відповідно до додатка 10 до п. 1.30 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої спільним наказом МОН України та МОЗ України від 17 квітня 2006 р. № 298/227)

(у перерахунку на 100 г їстівної частини продукту) 

Найменування продукту Білки, г Жири, г Вуглеводи, г Енергетична цінність, ккал
Горох 20,5 2,0 54,3 298

Борошно 10,6 1,3 73,2 331
Крупа манна 10,3 1,0 67,9 328
Крупа гречана 12,6 3,3 63,2 335
Рис 7,0 1,0 71,8 330
Пшоно 11,5 3,3 67,2 348
Крупа вівсяна 11,0 6,1 52,5 303
Крупа «Геркулес» 11,0 6,2 51,4 305
Крупа перлова 9,3 1,1 67,5 320
Крупа ячна 10,0 1,3 67,7 324
Макаронні вироби 10,4 1,1 69,8 337
Хліб житній 6,6 1,2 41,1 202
Хліб пшеничний 7,6 0,9 46,9 231
Булка міська 7,8 2,5 50,7 261
Сухарі 10,9 1,5 69,6 341
Цукор 99,8 379
Крохмаль картопляний 0,1 79,6 327
Какао 24,2 17,5 33,4 380
Карамель із фруктовою начинкою 0,1 0,1 92,2 357
Помадка 2,2 4,6 83,6 364
Печиво 8,3 8,8 75,6 418
Молоко нормалізоване 2,8 2,5 4,7 52
Сметана 15%-жирн. 2,9 15,0 3,05 158,8
Сметана 20%-жирн. 2,8 20,0 3,2 206
Сир кисломолочний напівжирний 18,0 9,0 2,0 159
Сир кисломолочний 18%-жирн. 14,0 18,0 2,8 232
Масло вершкове (селянське) 1,3 72,5 0,9 661,3
Масло топлене 0,3 98,0 0,6 887
Сир російський 23,0 29,0 360
Олія 99,9 899
Горошок зелений 5,0 0,2 13,8 73
Кабачки 0,6 0,3 5,2 23
Капуста білокачанна 1,8 0,1 5,7 27
Капуста цвітна 2,5 0,3 5,4 30
Картопля 2,0 0,4 16,3 80
Цибуля зелена 1,3 4,4 19
Цибуля ріпчаста 1,4 9,8 41
Морква 1,3 0,1 8,4 34
Огірки 0,8 0,1 3,3 14
Буряк 1,5 0,1 10,0 42
Томати 1,1 0,2 4,6 23
Яблука 0,4 0,4 10,4 45
Капуста солона 1,8 3,2 19
Огірки солоні 0,8 0,1 2,3 13
М’ясо яловиче 1 категорії 18,6 16,0 183
Свинина м’ясна 18,7 2,9 101
Нирки 13,6 2,5 77
Ковбаса лікарська не нижче 1 ґатунку 12,8 22,2 1,5 257
Сосиски молочні не нижче 1 ґатунку 11,0 23,9 266
Сардельки не нижче 1 гатунку 11,4 18,2 1,5 215
Кури 1 категорії 18,2 18,4 0,7 241
Яйце куряче 12,7 11,5 0,7 157
Риба тріска 16,0 0,6 69
Сік яблучний 0,5 9,1 38
Сік виноградний 0,3 13,8 54
Сік томатний 1,0 3,7 19
Календар
Октябрь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Сен    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031