Таблиця вживання соків та фіточаїв
Профілактична мета | Фітовітальня | Загартовуючі процедури | Точков масаж | Пальчик масаж | Гімнаст очей | аромотерапія | музикотерапія | казкотерапія | Додаткові заходи | |||||
соки | чаї | термін | Ранкова гімнаст. | Гімн. Проб | Вод сол | Пол гор | ||||||||
Оздор. сечовив. шляхів і нирок | Берез абрик | Шипши | 5.08-3.09 | 7.30-8.30 | 15.00 | 15.10 | 12.10 | Передсном | Під час перерв між уроками | Під час сну | Кожного дня у вільний час | Страви з моркви буряка Картоплі |
||
Оздор. Нервової системи | Перс. Томат | гороби | 4.09 28.09 | — | — | — | — | — | — | — | — | — | — | |
Озд. Щитовидної залози | Грана Яблун | Сун. смо | 29.09 24.10 | — | — | — | — | — | — | — | — | — | — | Морква буряк морська риба Салат апель |
Озд. Дітей з хронічними тонзилітами, бронхітами, ОРЗ хворобами легеневої системи |
Виног Вишн Гранатовий | Калина обліпиха | 25.10 4.01 | — | — | — | — | — | — | — | — | — | — | Полівітаміни Страви з цибулі часнику капусти буряка |
Оздор. Дітей з розладами кровотворних органів схильних до анемії | Яблун Грана суничний | смородина | 5.01 3.02 | — | — | — | — | — | — | — | — | — | — | Яблука сир печінка м’ясо творог |
Оздор. дітей з вадами постави | Абр Перс вишн | Обл шипшин | 4.02 28.02 | — | — | — | — | — | — | — | — | — | — | М’ясо риба сир творог |
Оздор. кишково – шлункового тракту | Гарб Морк томат | Кал гороби | 1.03 11.05 | — | — | — | — | — | — | — | — | — | — | Страви з картоплі цибулі |
Оздор. Серцево судинної системи | Ябл гран | Облсмо | 12.05 20.07 | — | — | — | — | — | — | — | — | — | — | Ізюм горіхи печена картопля |
Оздор. Товстого та тонкого кишечника | Перс абрикосовий | Обл Смород шипш | 21.07 4.08 | — | — | — | — | — | — | — | — | — | — | Буряк капуста салати банани родзинки |