Навчально-виховний комплекс № 24

"Дошкільний навчальний заклад — загальноосвітній навчальний заклад І ступеня"

Ласкаво просимо, дорогі діти та їх батьки!
Колектив Уманського навчально-виховного комплексу № 24 вітає Вас.
На нашому сайті Ви зможете дізнатися про нашу установу, бути в курсі всіх подій, які відбуваються в наших стінах, познайомитись з тими, хто виховуває Ваших дітей.
Ми будемо щиро раді, якщо Вам у нас сподобалось
З повагою, Колектив НВК № 24.

НОРМИ заміни продуктів за енергоцінністю

malysh_povarenok

(Відповідно до додатка 8 до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах» від 22 листопада 2004 р. № 1591) 

Продукт, вага Продукт-замінник Вага, г
Яловичина, 1
(25% відходів)
Кролятина 0,97
Баранина 0,93
Птиця (тушки, стегенця) 0,77
Свинина (нежирна) 0,54
Ковбаса варена (сосиски, сардельки) 0,57
Риба (минтай, 23% відходів) 2,6
Серце яловиче 1,77
Сир кисломолочний напівжирний 0,9
Яйце куряче 1,02 (1/5 шт.)
Консерви «Яловичина тушкована» 0,6
Консерви «Сніданок туриста» 0,8
Молоко, 1 Молоко сухе 0,11
Молоко згущене стерилізоване 0,37
Молоко згущене з цукром 0,16
Вершки згущені з цукром 0,14
Вершки сухі 0,09
Сир кисломолочний напівжирний 0,33
Сир твердий 0,15
Кисломолочні продукти (кефір, наріне, лактинум, ацидофільне молоко тощо) 0,79
Сир кисломолочний напівжирний, 1 М’ясо (яловичина) 1,11
Риба (минтай, 23% відходів) 2,89
Сир твердий 0,45
Яйце куряче, 1 Сир кисломолочний напівжирний 0,87
М’ясо (яловичина) 0,98
Риба (минтай, 23% відходів) 2,53
Молоко 2,64
Яєчний порошок 0,26
Сир твердий 0,38
Риба, 1
(23% відходів)
М’ясо (яловичина) 0,39
Птиця (тушки, стегенця) 0,3
Консерви рибні натуральні 0,56
Сир 0,35
Яйце куряче 0,39
Картопля, 1
(30% відходів)
Капуста білокачанна 1
Капуста цвітна 0,74
Пюре картопляне сухе 0,25
Квасоля, горох свіжі 0,52
Квасоля, горох сухі 0,07
Бобові (зерно), 1 Квасоля, горох свіжі 4,25
Квасоля спаржева свіжа 7,4
Кукурудза консервована 4,94
Горошок зелений консервований 8,19
Квасоля консервована 8,19
Соєві продукти сухі або паста соєва 0,87 або 1
Томати свіжі, 1 Томати консервовані 1,04
Томатний сік 1,14
Буряк столовий свіжий, 1 Буряк консервований 1,08
Капуста свіжа, 1 Капуста морська 1
Капуста салатна 1
Салат 1
Капуста цвітна 1
Морква столова свіжа, 1 Морква консервована 1,04
Яблука свіжі, 1 Яблука консервовані 0,41
Сік яблучний 0,92
Яблука сушені 0,18
Сливи сушені 0,16
Абрикоси сушені 0,17
Родзинки 0,15
Сік виноградний 0,65
Сік сливовий 0,53
Масло вершкове, 1 Олія (соняшникова, кукурудзяна) 0,74
Хліб пшеничний, 1 Крупи пшеничні 0,73
Хліб житній 1,13
Хлібці пшеничні, житні 0,94
Сухарі пшеничні 0,75
Печиво галетне 0,25
Томатна паста, 1 Томатне пюре 0,66
Томатний соус 0,66
Томатний сік 3,42
Томати свіжі 2,95
Олія соняшникова, 1 Олія кукурудзяна 1
Олія соєва 1
Цукор, 1 Мед 1,25
Кондитерські вироби, 1 Мед, медопродукти 1

 Примітка. У разі надходження продовольчої сировини (продуктів харчування), у якій питома вага відходів перевищує стандартну, здійснюється контрольне кулінарне оброблення, під час якого встановлюється фактична кількість відходів. Результати оброблення засвідчуються актом за підписом трьох осіб, який затверджується керівником закладу.

Календар
Октябрь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Сен    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031